HomeNieuws

Nieuws

Afbeelding 056Op 1 juli 1988 zijn we gestart met ons schildersbedrijf; we hebben dus al ruim 25 jaar !

In die 25 jaar is er op ons vakgebied veel veranderd; veiligheidsglas is algemeen geworden in de woningbouw, behang is weer modern en de belangrijkste verandering is wel dat we tegenwoordig te maken hebben met watergedragen laksystemen, die voor mens en milieu minder belastend zijn.
Sinds enkele jaren is de "winterschilder" premie regeling zoals die oorspronkelijk was afgeschaft.

Inmiddels kennen we al enige tijd het lage B.T.W. tarief van 6% dat geld voor schilderwerk aan woningen van 2 jaar of ouder,dit lage B.T.W. tarief geld overigens niet voor het leveren en plaatsen van (HR++) glas.
In de afgelopen 25 jaar hebben we vele klanten aan ons weten te binden; particulieren, Maar ook bedrijven en instellingen. Veel klanten zijn klanten van het "eerste uur" maar ook hebben vele nieuwe klanten ons weten te vinden.

Als deze site het eerste contact met ons bedrijf voor u is dan, adviseren wij u: sluit u aan bij de prettige klantenkring van ons bedrijf!
Onderhouds schilderwerk voor de particulier is een belangrijke activiteit van ons bedrijf, maar ook de zakelijke markt bedienen wij met veel plezier.

Overige belangrijke bedrijfsactiviteiten zijn wand afwerking en het plaatsen van glas. Hebt u een vraag op ons vakgebied kunt u daarvoor natuurlijk gebruik maken van het mail formulier, wij zullen u dan zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn!

Ons motto is dan ook: " Stoelhorst staat voor u klaar! "

Gemaakt door PostmaWeb met een Joomlashine template.